KUMLU HEM’DE AYAKKABI İMALATI İLE YARALAR SARILIYOR

KUMLU HEM’DE AYAKKABI İMALATI İLE YARALAR SARILIYOR

Hatay’ın Kumlu ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde ayakkabı üretimi depremin ardından kaldığı yerden tüm hızıyla sürdürülüyor.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Duman Yurtseven’in başlattığı kursa onun adının verildiği ayakkabı üretim atölyesi ile ayakkabı imalatı yeniden başladı. 25 kadın kursiyerin eğitim gördüğü kursta günde 300 çift ayakkabı üretilerek satışı yapılıyor.

ÜRETİLEN AYAKKABILAR YOĞUN TALEP GÖRÜYOR

Gerçekleşen faaliyetlerle ilgili kurs yöneticileri tarafından yapılan açıklamada; “Ayakkabı bildiğiniz üzere çok rağbet gören bir ürün. Biz de ayakkabı ihtiyacına hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki ayakkabı atölyesinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Üretime de devam ediyoruz. Rabbim bu acıları bir daha göstermesin. Bizim ürettiğimiz ayakkabılar hemen talep görüyor. Ayakkabıyı baştan sona kendimiz üretiyoruz. Deprem bölgesinde kış şartları nedeniyle bot ön planda. Biz de bot üretimine ağırlık verdik. Gelecek zamanlarda spor modellerin de üretimi yapılacak” diye konuştu.Kumlu’da 25 kursiyer tarafından ayakkabı üretimi tüm hızıyla sürüyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.