HATAY’IN YÜKÜ VALİ MUSTAFA MASATLI’NIN, ANTAKYA’NIN YÜKÜ AKDAŞ’IN OMUZLARINDA

HATAY’IN YÜKÜ VALİ MUSTAFA MASATLI’NIN, ANTAKYA’NIN YÜKÜ AKDAŞ’IN OMUZLARINDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay programı kapsamında Hatay’ın genelindeki hazırlıkların sorumluluğunu Vali Masatlı üstlenirken, Antakya’nın sorumluluğunu ise Kaymakam Akdaş üstlendi. Erdoğan’ın ziyareti, bölgeye olan ilgiyi artırdı ve halkın ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap verilmesi açısından büyük önem taşıdı. Kentin ayağa kalkması adına 6 Şubat’tan bu yana durmaksızın çalışan iki isim, kentin enkaz halden konut teslimi yapılacak hale gelmesi sürecine kadarki tüm çalışmaları bizzat takip eden Vali Masatlı ve Kaymakam Akdaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay ayağa kalkacak sözünün de yere düşürmeyerek kendilerine verilen görevi en üst düzey sorumluluk bilinciyle yerine getirdiler.

ENGELLERE MEYDAN OKUDULAR

Masatlı ve Akdaş, bu süreçte doğal faktörler kadar beşeri faktörlere de meydan okudu. Özellikle bazı sözde basın mensuplarının hakarete varan yazılarına rağmen, hiçbir an yılgınlık göstermeyen iki Hatay sevdalısı, kentin modern hale gelmesi adına ilk günden bu yana mesailerini aralıksız olarak sürdürüyor.

REKLAM ALANI

VATANDAŞLARDAN VALİ MASATLI VE KAYMAKAM AKDAŞ’A TAM DESTEK

Hataylı vatandaşlar, depremin yaşandığı en soğuk saatlerde kendilerine yardım eli uzatan ilk isimlerden olan Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya ve Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’a teşekkürlerini sundular. İlk yardımın ardından beslenme, barınma, giyim ve nakit ihtiyaçlar dahil depremzede vatandaşların tüm ihtiyaçları karşılandı. Farklı illere gitmeleri durumunda ulaşım, kira desteği, aile desteğinin yanı sıra konteynerler tahsis edildi. Ardından yıkım ve yeniden yapık faaliyetleri gerçekleşti. Tüm süreçlerin başarıyla yönetilmesini sağlayan Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya ve Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’a teşekkürlerini sunan Hataylı vatandaşlar, vatan, bayrak ve millet sevgisi ile dolu iki isme minnettar olduklarını, Hatay’ın bugüne gelmesinde en büyük katkıyı Masatlı ve Akdaş’ın verdiğini kaydettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.