ÖMRÜNÜ MİLLETİNE ADAYAN LİDER İZZETTİN YILMAZ

ÖMRÜNÜ MİLLETİNE ADAYAN LİDER İZZETTİN YILMAZ

Ömrünü Antakya’ya ve Hataylı vatandaşlara hizmet ederek geçiren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, vatandaşların gönlünde sarsılmaz bir yere sahip.

Başkan Yılmaz, 5 yıldır büyük gayretle sürdürdüğü Antakya Belediye Başkanlığı görevinde kente çok sayıda eser bırakmayı başardı. Kalıcı eserleri depremde dahi yıkılmayan Başka Yılmaz, görev süresinin bitmesine 1 ay zaman kalmasına rağmen kente hizmete aralıksız devam ediyor.

AK DAVANIN YANINDA

Antakya’ya yaptığı hizmetlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan çok sayıda ödül alarak başarısını perçinleyen Başkan Yılmaz, AK davaya sadakatle hizmet etmeye de devam ediyor. AK Parti’nin önümüzdeki dönemde yer verdiği isimleri belediyede ağırlayarak başarı dileklerini ileten Başkan Yılmaz’ın babacan tavrı, Antakyalı hemşehrilerinden tam not aldı.

ANTAKYA’DA HİZMETLER KESİNTİSİZ SÜRÜYOR

Başkan Yılmaz, söz verdiği projeleri kente kazandırmasının yanı sıra depremin hasarının yoğun olduğu yerlerde yeniden inşa ve imar çalışmalarını devreye soktu. Kentte ihtiyaç olan her yere yetişen Başkan Yılmaz, son olarak Yeni Sanayi Sitesi’ni Antakya’ya bağlayan İsmet İnönü Caddesi’ni boydan boya beton asfalt ile kapladıklarını açıkladı. Başkan Yılmaz, söz verdiği gibi asfalt hizmetinin tüm hızıyla devam ettiğini de sözlerine ekledi.

ANTAKYALILAR BAŞKAN YILMAZ’I UNUTMAYACAK

Antakya’da elinin değdiği her yeri güzelleştiren Başkan Yılmaz, Antakya’nın efsane başkanı olarak her daim Antakyalıların kalbinde yer alacak. Kente kazandırdığı hizmetlerden ziyade Antakyalılara babalık yapan Başkan Yılmaz, Antakya’ya hizmete sivil olarak da devam edecek.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.