HATAYLI İŞ İNSANI BULANIK’TAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET

HATAYLI İŞ İNSANI BULANIK’TAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET

Hatay’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki gönüllü tanıtım elçilerinden başarılı iş insanı Mehmet Bulanık, tatil için geldiği memleketi Altınözü ilçesinde Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret etti.

Bilge Tatlı markasıyla KKTC’de fırtınalar estiren ve KKTC erkanının uğrak noktası haline gelen markanın mimarı Bulanık, Başkan Sarı’yı seçim zaferinden dolayı kutlayarak başarılı çalışmalarda bulunması temennilerini iletti.

BAŞKAN SARI BULANIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

REKLAM ALANI

İş insanı Mehmet Bulanık’ın başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirten Başkan Sarı, ziyaret ve anlamlı desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Sarı açıklamasında; “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan (KKTC) değerli hemşehrimiz iş insanı Mehmet Bulanık’ın bizlere yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, Kıbrıs’ta yaşayan tüm hemşehrilerime selam ederim” dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.