ANTAKYA 31 MART’A ADIM ADIM “İŞİN ÖZÜ İZZETTİN YILMAZ SÖZÜ”

ANTAKYA 31 MART’A ADIM ADIM “İŞİN ÖZÜ İZZETTİN YILMAZ SÖZÜ”

2019 yerel seçimlerinde büyük bir oy farkıyla Antakya Belediye Başkanlığına seçilen Bilge Başkan İzzettin Yılmaz beş yıllık belediye başkanlığı görevini başarıyla ifa etmeye devam ediyor. AK belediyeciliğin en güzel örneklerini Antakya’ya armağan eden Başkan Yılmaz, 5 yıllık görev süresi boyunca gerek pandemi, gerekse asrın felaketi depremler ile Antakya yerle bir olsa da Antakya’yı ayağa kaldırmak için deneyimli yönetimi ve başarılı personel kadrosuyla kenti için canla başla çalışmalarını devam ettiriyor. “Antakya sevdamız” şiarı ile parti farklılığı gözetmeksizin 95 mahalledeki vatandaşlara hizmet eden Yılmaz, bugün de hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor. 

ANTAKYA’DA HİZMET HAREKATI HİÇ DURMADI

5 yıllık zorlu süreçte hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağlayan Başkan Yılmaz, ihtiyaç haritasına göre en ihtiyaçlı bölgelerden başlayarak 95 mahallenin yanı sıra çok sayıda konteyner bölgesine de aralıksız olarak yaptığı hizmetlerle vatandaşların yüzünü güldürdü. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Başkan Yılmaz, vatandaşların ilettiği sorunlara anında çözüm üreterek farkını ortaya koydu. Asfalt atağı ile daha önce asfalt girmeyen mahallelere 42 km asfalt yol kazandıran Başkan Yılmaz, deprem felaketinin ardından bozulan yollarda yeniden imar faaliyeti başlattı. 

VATANDAŞLAR KESİNTİSİZ HİZMET İÇİN “İZZETTİN YILMAZ’LA DEVAM” DEDİ

İzzettin Yılmaz’ın bilge liderlik anlayışı ile ilçeye kazandırdığı projelerden memnun olan vatandaşlar, hizmetlerin kesintiye uğramaması için İzzettin Yılmaz’ın göreve devam etmesini istiyor. Antakya’nın ayağa kalkmasının tek yolunun Antakya’ya sevdalı İzzettin Yılmaz’dan geçtiğini kaydeden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı bileşenlerine seslenerek vatandaşın işaret ettiği isim olan İzzettin Yılmaz’ın yeniden aday olarak gösterilmesini istediklerini kaydettiler.Haber:KaderŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.