HATAYSPOR, ANTALYA MAÇINA KİLİTLENDİ

HATAYSPOR, ANTALYA MAÇINA KİLİTLENDİ

Hatay dışarıda, Antalya içeride 16 maça çıktı. Hatay deplasmanda sadece 2 kez kazanırken, Antalya da evinde sadece 2 kez yenildi. Zorlu maçta Hatayspor’un 3 puan dışında bir seçeneği bulunmuyor

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta Mersin Şehir Stadında İstanbulspor’a 3-0 yenilen temsilcimiz Hatayspor, Erdemli Atış Poligonu’ndaki sahada teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde antrenman yaptı.

Futbolcular 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, dar alan çalışması gerçekleştirdi.

Hatayspor’un Antalyaspor deplasmanında kritik bir maça çıkacak olması nedeniyle hazırlıklar sıkı tutuluyor. İstanbulspor yenilgisinden dolayı tepki alan teknik direktör Volkan Demirel’in zorlu deplasmanda rakibine karşı nasıl önlem alacağı merak ediliyor.

Antalyaspor ile Hatayspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda 21 Nisan Pazar günü saat 19.00’da karşılaşacak.

Zorlu maç öncesi Antalyaspor 42 puanla 9’uncu sırada yer alıyor. 33 puana sahip olan Hatayspor haftaya düşme potasının bir basamak üzerinde 16’ncı sırada giriş yapıyor.

İki takım arasında ligin ilk haftasında oynanan mücadele 3-3’lük eşitlikle sonuçlandı. Hatayspor’un golleri Strandberg, Kerim Alıcı ve Kilama’dan geldi.

Kalan maçların tamamına final gözüyle bakan Bordo-Beyazlılar zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılarak üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.