HATAYSPOR DÜZCE CAM DÜZCESPOR İLE İSKENDERUN ANKARAGÜCÜ İLE EŞLEŞTİ

HATAYSPOR DÜZCE CAM DÜZCESPOR İLE İSKENDERUN ANKARAGÜCÜ İLE EŞLEŞTİ

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi sonucunda Hatayspor, Düzce Cam Düzcespor ile, İskenderunspor ise Süper lig ekibi Ankaragücü ile eşleşti.

Kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılan törene Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve 1. Lig’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ve Genel Sekreter Taner Senseven ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. TFF 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can tarafından gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın eşlik etti. Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakalarına; 3. eleme turu müsabakaları sonucu tur atlayan 34 takım ile Trendyol Süper Lig’den 6 takım, Trendyol 1. Lig’den 7 takım ve TFF 2. Lig’den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katılacak.

İSKENDERUNSPOR’UN RAKİBİ ANKARAGÜCÜ

Hatay’ı TFF 2. Ligde temsil eden İskenderunspor ise Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ile eşleşti. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 5, 6 ve 7 Aralık tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü gereği müsabakalar seri başı takımların ev sahipliğinde yapılacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.