BAHANEYE BAKIN! EVDE SIKILIYORUZ..

BAHANEYE BAKIN! EVDE SIKILIYORUZ..

Vatandaşların, yeni tip Corona Virüsü (Covid-19) nedeni ile devletin yetkili organlarından gelen ‘Dışarı çıkmayın’ çağrısına uymadığı görüldü.


Yasağa aldırış etmeyen Hataylılar, Samandağ sahiline akın etti. Vatandaşların sahil keyfi görüntülendi. Corona Virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle yetkililerin tedbir almasına ve “evde kalın” uyarılarına rağmen Hataylılar Samandağ sahiline akın etti. Corona Virüsü (Covid-19) salgının umursamayan vatandaşlar bahane olarak evde sıkılıyoruz dediler.

VATANDAŞLAR SAMANDAĞ SAHİLİNE AKIN ETTİ

Tüm dünya da ve Türkiye’de korona virüse karşı önlemler alınmaya devam edilirken, yetkililer de vatandaşlara mecbur kalmadıkça sokağa çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunuyor. Günlerdir yapılan uyarıların ardından vatandaşlar Samandağ sahiline akın etti. Bazı vatandaşlar piknik yaparken, bazıları da yürüyüş yaptı. Mangal yakmanın Corona Virüsü (Covid-19) nedeniyle yasak olmasına aldırış etmeyen vatandaşlar  sosyal mesafeye dikkat etmeden eğlenmelerine devam etti. Çocuklarıyla gezmeye gelenlerin yürüyüş yaptıkları ve sosyal mesafe uyarısına uymadıkları görüldü.

SAHİLDE MANGAL YAPANLAR DA DİKKAT ÇEKTİ

Gezmeye gelen insanların sosyal mesafeyi de korumadıkları görüldü. Sahilde bulunan vatandaşlar Gazetemiz Muhabirine yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

” Çevlik Sahili’nde”Ciddi bir salgın var ama kimse bunu ciddiye almıyor. Hatay’ın gençleri çoğu yurt dışında ve şuanda çoğu buraya geliyor. Yaşlılarımızı evde tutalım. Sahile gelerek bana hiç bulaşmayacakmış gibi düşüncelere kapılmayın” dedi.  Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.