HATAYSPOR IĞDIR FK DEPLASMANINDA

HATAYSPOR IĞDIR FK DEPLASMANINDA
  • 22.09.2025 14:55 | Güncellenme: 22.09.2025 14:56
  • 0
  • 105
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Trendyol 1. Lig’de geride kalan haftalarda istediği sonuçları alamayan Hatayspor, ligin 7. haftasında karşılaşacağı Iğdır FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde oynadığı 6 maçta 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan bordo-beyazlılar, topladığı 3 puanla 18. sırada yer alıyor. Son maçında sahasında ağırladığı Boluspor ile 2-2 berabere kalan Hatayspor, galibiyet hedefliyor.

Bordo-beyazlı ekip, Mersin’deki Erdemli Atış Poligonu sahasında teknik direktör Hugo Almeida yönetiminde çalışmalarına devam etti. Isınma hareketleriyle başlayan idman, pas ve top kapma çalışmalarıyla sürdü. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

Hatayspor Teknik Direktörü Hugo Almeida, oyuncularının performansını geliştirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Son haftalarda çok talihsiz puan kayıpları yaşadık. Boluspor karşısında galibiyeti kaçırdık ama oyunumuzun geliştiğini görmek sevindiriciydi. Iğdır FK karşısında taraftarımızın desteğiyle kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Oyuncularımın antrenmanlardaki disiplininden memnunum. Sahaya yansıttığımızda Hatayspor’un gerçek gücünü herkes görecek.”

Hatayspor, 23 Eylül Salı günü saat 20.00’de Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ