HATAYLI ÜLKÜCÜLER MKÜ’DE STANT AÇTI

HATAYLI ÜLKÜCÜLER MKÜ’DE STANT AÇTI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Üniversite Birimi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü’nde stant açarak üniversiteye yeni gelen öğrencileri karşılayarak yanlarında olduklarını belirtti.Öte yandan Üniversite Birimi, öğrencileri Ülkü Ocakları’na davet ederek, “Birlikte mücadele edelim” dedi.

ÖĞRENCİLERE YARDIMCI OLUNDU

Hatay Ülkü Ocakları üniversiteyi kazanan öğrencilerle kayıtta ve çeşitli konularda İlgilenerek diğer sosyal sorumluluk projelerinde olduğu gibi yine üniversiteyi kazanan öğrencilerle ilgilenerek bir sosyal sorumluluk projesi örneği gösteriyor. Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner de stantları tek tek gezerek gelen öğrenci ve aileleri ile ilgilenip Hatay ve okul hakkında bilgilendirdi.

DÖNER: GENÇLERİN ZEHİRLENMESİNE MÜSADE ETMEYECEĞİZ

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner, “Yurt genelinde üniversitelerin kayıt haftası olması dolayısıyla diğer illerden, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ni kazanan öğrencileri karşılamak, yardımcı olmak amacıyla stant kurduk. Öğrenci arkadaşlarımıza Hatay’ın görülecek yerleri ve tarihini anlatan mini rehber hazırlandı. Çok farklı gruplar ve dernekler öğrencilere yönelik tehlikeli girişimlerde bulunabiliyor. Biz de buraya gelen her bir öğrenciyi bize emanet sayarak ailelerinin gözünün arkada kalmamasını sağlıyoruz. Ne Hatay ne de üniversite sahipsiz değildir. Kimse devlet aleyhine gençler üzerinde plan yapamaz buna müsaade etmeyeceğiz. Bu hedef doğrultusunda da gerek yüksekokul gerekse de üniversite yerleşkesine kurmuş olduğumuz stantlar ile öğrenci kardeşlerimize Hatay ile ilgili bilgiler verip onlara kalacak yerler ve şehir hakkında bilgiler veriyoruz. Hem yeni yerleşen ve halihazırda ilimizde öğrenci olan tüm kardeşlerimizi Ülkü Ocakları’na çay içmeye bekliyoruz. Her türlü sorun ve problemleri elimizden gelenin fazlasıyla çözmeye çalışacağız. Bu vesile ile ilimize gelen üniversitemizi kazanan tüm öğrencilerine ‘hoş geldin’ diyor başarılar diliyorum” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.