LİMON DONDURMALAR ULTRASLAN HATAY’DAN

LİMON DONDURMALAR ULTRASLAN HATAY’DAN

6 Şubat tarihinden itibaren dur durak bilmeden koşturan ve depremzede vatandaşlarımıza bir nebzede olsa katkı sağlamaya çalışan ultrAslan Hatay ekibi bu kez de Yaz Kuran Okullarında eğitim gören miniklere Limon Dondurma ikram ettiler.

Etkinliğin ilk durağı Altınözü Altınkaya Mahallesinde 6 Şubat depreminde yıkılan ve cami olarak kullanılan Afad çadırında eğitimin yapıldığı Yaz Kuran Kursu oldu.Altınkaya Merkez Cami İmamı Cemil Bayrak tarafından eğitim verilen ultrAslan Hatay ekibi tarafından kendilerine ikram edilen Limon Dondurma ve keklerini afiyetle yerken kendileri için böyle bir etkinlik düzenleyen ultrAslan Hatay yöneticisi ağabeylerine teşekkür ettiler.

Altınkaya Merkez Camisinde yüzlerce çocuğa Limon Dondurma ve kek ikramı yapan ultrAslan Hatay ekibi daha sonra soluğu kamberli köyü merkez camisinde aldılar. ultrAslan Hatay ekibi burada da eğitim gören çocuklara Limon Dondurma ve kek ikramında bulundular.

Her iki etkinlikte de çocukların mutlu oldukları gözlerinden okunuyordu.

ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok yaptığı açıklamasında:” Depremin en çok etkilediği kesim olan çocuklara moral ve motivasyon amaçlı düzenlediğimiz etkinliklerimize tam gaz devam ediyoruz.Bugün 6 Şubat depreminde yıkılan ve o tarihten itibaren Afad çadırında faaliyet gösteren Altınkaya Merkez Camisi ve Kamberli Merkez Camisinde gerçekleşen Yaz Kuran Kurslarında eğitim gören çocuklara Limon Dondurma ve kek ikramlarımız oldu.Misafirperverliklerinden dolayı her iki camimizin İmamlarına teşekkür ediyor tüm çocuklara eğitimlerinde başarılar diliyoruz. ultrAslan Hatay olarak sorumluluk projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.