HATAYSPOR İNÖNÜ’DE LİGE TUTUNMA HEDEFİNDE

HATAYSPOR İNÖNÜ’DE LİGE TUTUNMA HEDEFİNDE

Süper ligin 37. haftasında İnönü deplasmanına çıkacak olan Hatayspor, Beşiktaş karşısında kazanarak lige tutunma hedefini sürdürmeyi amaçlıyor.

Hataylıların büyük bir heyecanla beklediği maç yarın saat 19.00’da başlayacak. Maçı Cihan Aydın yönetecek. Teknik Direktörü Özhan Pulat yönetiminde çıktığı son iki lig maçından 4 puanla ayrılarak ligde kalma umutlarını sürdüren Hatayspor, Süper Lig tarihindeki en önemli maçına çıkmaya hazırlanıyor. 37 puanla küme düşme potasında yer alan Bordo-Beyazlılar ligde kalma iddiasını son haftaya taşımak için Beşiktaş karşısında mutlaka galibiyete uzanmak zorunda.

HATAYSPOR’DA 3 EKSİK

Bordo Beyazlılar zorlu Beşiktaş karşılaşmasına 3 eksikle çıkacak. Hatayspor’da sarı kart cezalısı olan

Erce Kardeşler, Faouzi Ghoulam ve Doğukan Sinik Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, kaleci Erce’nin yerine 26 yaşındaki Kosovalı kaleci Visar Bekaj’a şans verecek. Bekaj bu sezon sadece 2 maçta ilk 11’e girebildi.

BEŞİKTAŞ KUPA MAÇI ÖNCESİ ROTASYON YAPACAK MI?

55 puanla haftaya 5’inci sırada giriş yapan Beşiktaş, 23 Mayıs’ta Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Trabzonspor’la karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ın kupa finalini gözeterek Hatayspor karşısında rotasyona gidip gitmeyeceği maç saatinde belli olacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Mersin’de oynanan müsabaka Beşiktaş’ın 2-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti. Hatayspor’un bu maçtaki tek sayısı Hodzic’ten gelmişti.

RAKİPLER BİRBİRLERİYLE OYNAYACAK

Hatayspor’un Beşiktaş deplasmanında galibiyeti kovalayacağı saatte küme düşme potasının kaderini etkileyecek çok önemli maçlar oynanacak. 36 puanlı Pendikspor 39 puanlı Ankaragücü’ne konuk olacak. 38 puanlı Gaziantep Futbol Kulübü 37 puanlı Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. 40 puanlı Konyaspor 41 puanlı Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hatayspor Beşiktaş’ı yenmesi halinde bu maçların da sonucuna göre ligin son haftasına küme düşme potasının üzerinde giriş yapma şansını elde edecek. Bordo-Beyazlılar Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonun son haftasında Mersin’de Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.