NİHAT TAZEARSLAN HATAY İÇİN ŞANS

NİHAT TAZEARSLAN HATAY İÇİN ŞANS

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, yaptığı çalışmalarda büyük rol oynuyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde ve Hatayspor’da en alt kademe çalışanından kendi mevkisine kadar tüm çalışanlarla iç içe olan Tazearslan, başarıları ile puan kazanmaya devam ediyor. . Hatayspor’un Süper Lig’e damga vurmasında başrol oynayan, futbolculara aile ortamı sağlanmasında, ödemelerin zamanında ve eksiksiz yapılarak futbolcuların saha dışı etmenlerden zarar görmesinin önlenmesinde de emekleri tartışılmaz olan Tazearslan, takımı içerde ve dışarıda da yalnız bırakmıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi’deki kritik görevinin de altından alnının akıyla kalkan Tazearslan, en ücra mahallelere hizmet gitmesinde yaptığı koordinasyonla vatandaşın takdirini kazanıyor.

TAZEARSLAN, ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR EDİLİYOR

 Hatay için bir şans olan Tazearslan, görevini hakkaniyet içerisinde yürüterek, Hatay’ın tek kuruşunun dahi boşa harcanmaması için ince eleyip sık dokuyarak karar veriyor. Hatay için alınan her kararda fikrini belirten, tecrübesiyle işlerin en ekonomik şekilde halledilerek, vatandaşa en hızlı şekilde hizmet gitmesini sağlayan Tazearslan, vatandaşlar tarafından da çalışmalarıyla takdir ediliyor.

VATANDAŞLARDAN TAZEARSLAN’A TAM NOT

Hatay’da her gün farklı bir projenin ve çalışmanın denetleyicisi olan Tazearslan, görevine verdiği önem ile tüm ilçelerde sevgi seli ile karşılanıyor. İlçelere Hatay tarihinin en büyük altyapı yatırımının yapıldığı dönemde altyapının ardından üstyapının da tamamlanması için gece gündüz durmadan çalışan Tazearslan’a teşekkürlerini ileten vatandaşlar, Genel Sekreter Nihat Tazearslan’ın çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek kendisine teşekkürlerini ilettiler. Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, Hatay’ın geleceği için durmadan, yorulmadan çalışmaya, Hatay için üretmeye devam ediyor. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.