HATAYSPOR, İSTANBUL’A ADETA KAMP KURDU

HATAYSPOR, İSTANBUL’A ADETA KAMP KURDU

Giresunspor maçının ardından 2 deplasmanı üst üste İstanbul’da oynayacak olan Hatayspor, adeta İstanbul’a kamp kurdu. Atakaş Hatayspor Süper Lig 17’nci hafta maçında deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe’yle oynadığı maçın ardından Hatay’a dönmeyen ve İstanbul’da kampa giren Bordo-Beyazlılar Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirdiği idmanla Ümraniye maçının hazırlıklarına başladı. 1 saat süren idmanda Fenerbahçe maçında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcular yenileme çalışması yaparken diğer futbolcular ise dar alan çalışması gerçekleştirdi.

ÜMRANİYE MAÇI ÇOK KRİTİK

Süper Lig’de 17’nci haftanın açılış maçında Salı günü saat 17.00’da başlayacak müsabakada ligde son sırada bulunan Ümraniyespor karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan Hatayspor’da bu maça teknik heyet ve oyuncular çok büyük bir önem veriyor. Olası bir puan kaybında küme düşme potasına sıkışıp kalma ihtimali olan Bordo-Beyazlılar, Ümraniye’yi devirerek rahat bir nefes almak istiyor. Kritik maç öncesi Hatayspor’un 15, Ümraniye’nin 10 puanını bulunuyor. Hatayspor, rakibi karşısında galibiyete uzanarak ligin dibiyle arasındaki puan farkını 8’e çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

HATAYSPOR HAFTAYI KÜME DÜŞME POTASINDA TAMAMLADI!

Süper Lig 16’ncı hafta maçları sürpriz sonuçlara sahne oldu. Ligin dibine demir atan Ümraniyespor deplasmanda Ankaragücü’nü 2-1’lik skorla devirdi ve haftayı 3 puanla kapatarak puanını 10’a yükseltti. Sondan ikinci sırada yer alan İstanbulspor da yine alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kasımpaşa’yı 2-1’le geçti ve 11 puana yükseldi. Haftanın en önemli sürprizine ise Fatih Karagümrük takımı imza attı. Kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek 16 puana yükselen İstanbul ekibi orta sıralara tırmanmayı başardı. Fenerbahçe’ye 4-0 yenilerek 15 puanda kalan Hatayspor ise alınan bu sonuçların ardından 16’ncı haftayı küme düşme potasında kapattı.

ÜMRANİYESPOR SÜRPRİZ YAPTI

Hatayspor’un konuk olacağı Ümraniyespor, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile HangiKredi Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Ümraniyespor, 2-1’lik skorla kazandı. Ankaragücü, 2. dakikada Ghayas Zahid’in golüyle öne geçti. Ümraniyespor, 9. dakikada Bel Durel Avounou’nun golüyle eşitliği sağladı. Hatayspor’un Ümraniyespor’a konuk olacağı karşılaşma Salı günü saat 17.00’de oynanacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.