ANTAKYA SPOR KENTİ OLACAK

ANTAKYA SPOR KENTİ OLACAK

Antakya’yı spor yatırımları ile donatan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilçeyi spor kenti yapma hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yılmaz, bu kapsamda Ankara’ya giderek Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. Kente kazandırılan spor yatırımlarının modernizasyonlarının ele alındığı buluşmada, Başkan Yılmaz, kentin muhtelif yerlerine yapımı planlanan spor tesisleri için de destek talebinde bulundu. Bakan Bak, depremle yıkılan Hatay’da depremzedelerin sosyalleşmeleri ve spora yönelmeleri amacıyla her türlü yatırıma bakanlık olarak destek olacaklarını kaydetti.

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAKAN BAK’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kabullerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz ziyaretle ilgili açıklamasında, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beyefendiyi makamında ziyaret ederek şehrimizin genel durumu ve spor tesislerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.