BAŞKAN SARI: HANIM KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ, DESTEKÇİLERİYİZ

BAŞKAN SARI: HANIM KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ, DESTEKÇİLERİYİZ

Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (HAZEK) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir program düzenlendi. Programa Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, eşi Gökçe Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve eşi Meryem Sarı’nın yanı sıra kurum amirleri ve STK temsilcileri katılım gösterdi. 

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, programda yaptığı konuşmada hayatın vazgeçilmezi olan kadınların her zaman yanında olduklarını ifade etti. Başkan Sarı, “Üretimin, ekonominin, sosyal hayatın vazgeçilmezi olan hanım kardeşlerimizin her zaman yanındayız, destekçileriyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle; Kaymakamlığımız, Belediyemiz, HAZEK Kadın Kooperatifimiz ve STK’larımız tarafından düzenlenen programa Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert, Cumhuriyet Başsavcımız, Savcılarımız, Hakimlerimiz ve kurum amirlerimiz ile birlikte katıldık.

İlçemizin marka değerlerinden olan Zeytin, Zeytinyağı, Cimem ve Zahter başta olmak üzere her alanda çalışan, üreten, emek veren hanımefendilerler nezdinde tüm kadınların 8Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, emeklerinden dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.