HATAYSPOR YÜZÜNÜ TARAFTARINA DÖNDÜ: SPONSORUMUZ KİM OLMALI?

HATAYSPOR YÜZÜNÜ TARAFTARINA DÖNDÜ: SPONSORUMUZ KİM OLMALI?

Her zor dönemden taraftarıyla kenetlenerek daha güçlü şekilde çıkan Hatayspor, deprem felaketinin ardından yine taraftarına sarıldı.

Sponsor desteği olmadan mücadele etmenin imkansız olduğu en üst düzey ligde sponsor arayışında olan Hatayspor, güçlü bir sponsor bulunması adına taraftarına danıştı. Kulüp yönetiminden taraftara yönelik yapılan değerlendirmede; “Şimdi zor günleri geride bırakıp güzel günler için kenetlenme vakti! Atakaş Hatayspor yalnızca sahada mücadele eden bir futbol kulübü değil, şehrinin yaralarını sarmaya çalışan, bu sorumluluğunu yerine getirmek için her türlü çabayı gösteren bir kulüp artık. Yaşanan deprem felaketi sonrası kendi imkanlarıyla Süper Lig’de tutunmaya çalışmış, ama artık çokça desteğe ihtiyacı olan bir kulüp Atakaş Hatayspor. Şimdi yine soruyoruz! Her şey eskisi kadar güzel olsaydı, Hatayspor’un sponsoru sizce kim olurdu?” ifadeleri kullanılarak soru yöneltildi.

Taraftarın fikrine göre sponsorlar ile görüşmelere başlanacağı öğrenildi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.