BAŞKAN DELİ KUMLU’YA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI YAPTI

BAŞKAN DELİ KUMLU’YA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI YAPTI

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede şantaj ve iftira siyaset güdenlere karşı tüm vatandaşlara Kumlu’ya sahip çıkma çağrısı yaptı.

Kimsenin ilçedeki barış ve kardeşlik iklimine halel getirmesine müsaade etmeyeceklerini kaydeden Deli açıklamasında; “Sevgili Kumlu halkı, yıllar boyunca hizmet etmekten onur duyduğum bu kıymetli ilçemizde siyasetin şeffaf ve temiz olması en büyük dileğimizdir. Ancak, siyasi sahneyi kirletmeye çalışan, ilçemizin huzurunu bozmak isteyen kişilere karşı mücadelemizi sürdürmekteyiz. Kumlu’da yaşanan bu olumsuzluklar; şantaj, iftira ve siyaseti kişisel çıkarlar için kullanma girişimleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kumlu, kardeşliğin ve dayanışmanın örneği bir ilçedir. Bu birlikteliği bozmak isteyenlere karşı duruşumuz net ve kararlıdır. Tarihimiz boyunca hiçbir kirli oyuna izin vermediğimiz gibi, bugün de bu tür girişimlere geçit vermeyeceğiz. Devletin adalet mekanizmalarını küçümseyerek siyasi kazanç elde etmeye çalışanlar, yaptıkları hizmet sabotajlarıyla ilçemizin gelişimine engel olmaya çalışmaktadır. Yenilik ve gelişim yönünde attığımız adımlar, bazı kötü niyetli kişiler tarafından engellenmek istense de, adalet önünde hesap vermekten kaçınanlara karşı hukuki süreçlerimizi başlatmış bulunmaktayız. Bu tür eylemleri gerçekleştirenler, ilçemize ve halkımıza ihanet etmektedirler. Cumhur İttifakı olarak, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin birlik ve beraberliği ile Kumlu’muza hizmet etme yolunda ilerlemekteyiz. Cumhur İttifakı’na zarar vermeye çalışan her türlü girişimi kınıyor, ilçemizin menfaatleri doğrultusunda birlik içinde hareket etmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Seçimlere sayılı günler kala, ilçemizin geleceği için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kumlu’nun gelişimi ve halkımızın refahı için gece gündüz demeden çalışmaktayız.

Kumlu, artık hiçbir kişinin ya da grubun tekelinde değildir. Bu ilçe, birlikte yaşama iradesini gösteren, huzur ve refah içinde bir gelecek isteyen herkesin emeği ile şekillenmektedir. Kumlu’nun daha iyi bir geleceğe sahip olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize saygılarımı sunar, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.