BANKALAR DEPREMZEDELERE DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLUYOR!

BANKALAR DEPREMZEDELERE DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLUYOR!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, depremin ardından 6 ay süreyle ertelenen kredi kartı borçlarının Ağustos ayı itibarıyla tek seferde ekstrelere yansıtılacak olmasını eleştirdi. Bu durumu bankaların depremzedeler destekten ziyade köstek olmak anlamına geldiğini ifade Çinçin, vergi ve banka borlarının ertelenmesi ve taksitlendirilmesi gibi seçeneklerin sunulmasını talep etti.
ERTELEME, TAKSİTLENDİRME GİBİ SEÇENEKLER SUNULMASI ŞART
ATSO Başkanı Çinçin, konuyla ilgili açıklamasında, “Deprem bölgesinde zor şartlarda mücadele eden insanlarımıza ekonomik olarak da gereken destekler verilmiyor. 6 Ağustos’a kadar ertelenen banka kredi kartı borçları Ağustos ayında ekstrelere tek seferde yansıtılıyor. Bu durum depremzedeler destek değil köstek olmaktır. Depremzedelere, evini işini yakınları kaybeden insanlara ‘mış’ gibi yapmadan, ekonomik olarak tekrar “erteleme, taksitlendirme” gibi seçenekler sunulması şart. Vergi ve banka borçlarının acilen tekrar revize edilmesi, erteleme ve taksitlendirme gibi seçeneklerin sunulması zorunludur” dedi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.