GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Cumhur İttifakı Altınözü Adayı Rıfat Sarı ikinci dönemi gümbür gümbür hazırlanıyor.

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Cumhur İttifakı Altınözü Adayı Rıfat Sarı ikinci dönemi gümbür gümbür hazırlanıyor. İlk döneminde Altınözü’ne büyük hizmetleri olan Rıfat Sarı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Erbaşı ve Yanıkpınar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Rıfat sarı 31 Mart’tan sonra Altınözü’nün yükseleceğini söyledi.

ERBAŞI MAHALLEMİZDEYİZ

Cumhur İttifakı Altınözü Adayı Rıfat Sarı ikinci dönemi gümbür gümbür hazırlanıyor. İlk döneminde Altınözü’ne büyük hizmetleri olan Sarı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda çeşitli mahallelerdi ziyaretlerde bulunan Sarı sosyal medya paylaşımlarında “İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ve MHP İlçe Başkanımız Sayın Adem Türk ile birlikte Erbaşı Mahallemizde Recep Kocaman ev sahipliğinde hemşerilerimizle bir araya gelerek seçim çalışmalarımız hakkında Hasbihal ettik. Desteklerinden ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.”

YANIKPINAR MAHALLEMİZDEYİZ

“İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık ve MHP İlçe Başkanımız Sayın Adem Türk ile birlikte Yanıkpınar Mahallemizde Mehmet Ali Ödemiş ev sahipliğinde hemşerilerimizle bir araya gelerek seçim çalışmalarımız hakkında Hasbihal ettik. Misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

CUMHUR İTTİFAKI SANCAĞI YÜKSELECEK

“AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdülkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekilimiz Sayın Lütfi Kaçıkçı’nın teşrifleriyle Belediye Konferans Salonunda birlik ve beraberlik içerisinde düzenlenen toplantıda Cumhur İttifakımızın kıymetli teşkilat mensupları ile bir araya geldik.

Allah’ın izni milletimizin destekleriyle Büyükşehir’in sancağına Cumhurbaşkanı İttifakının sancağını dikeceğiz inşallah.” Diyerek 31 Mart seçimlerine hazır olduklarını dile getirdi.

HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.