HATAYSPOR’DAN FAİR PLAY DERSİ

HATAYSPOR’DAN FAİR PLAY DERSİ

Hatayspor, tüm spor camiasına adeta fair-play dersi verdi. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor’u alkışlar eşliğinde sahaya çağıran Hatayspor’u tüm kamuoyu takdir etti.

Trabzonspor’a 38 yıl sonra şampiyonluğu yaşatan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Hatayspor maçında duygusal anlar yaşadı. Bordo-mavili futbolcuların sahaya çıkarken Hataysporlu oyuncular ve tribünler tarafından alkışlanması sonrası Ahmet Ağaoğlu tribünde gözyaşlarına boğuldu.

Süper Lig’in 36. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Hatayspor’la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada bordo-mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu gözyaşlarına boğuldu.

AHMET AĞAOĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Trabzonsporlu futbolcular sahaya çıkarken, Hataysporlu oyuncular saha girişinde sağlı sollu dizildi. Bordo-mavili futbolcuları alkışlarla karşılayan Hataysporlu futbolculara, taraftarlar da destek verdi. Bu sırada Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gözyaşlarına boğuldu.

AĞAOĞLU’NDAN HATAYSPORA TEŞEKKÜR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Hatay’a geldikleri andan itibaren kendilerini dostça karşılayan ve maçta da alkışlarla sahaya çıkaran Hatayspor’a ve Hataylılara bir mesajla teşekkür etti. Başkan Ağaoğlu yayınladığı mesajda; “”Kafilemiz Hatay’a indiği andan şehirden ayrılana kadar bizlere eşlik ederek büyük bir misafirperverlik örneği gösteren Hatayspor Başkanı Sayın Nihat Tazearslan, Başkan vekili Aydın Toksöz ve yönetim kurulu üyelerine, müsabaka öncesinde, esnasında ve sonrasında büyük bir özveriyle görev yapan devlet erkanımıza, takımımız sahaya çıktığı anda “Şampiyon” tezahüratlarıyla sporun barışçıl ruhunu tüm Türkiye’ye gösteren Hataylı futbolseverlere, seremoni töreni öncesinde takımımızı alkışlayan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve futbolcularına bu centilmen tavırlarından dolayı şahsım ve camiam adına teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

UĞURCAN ÇAKIR DA HATAYSPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Hatayspor’un, şampiyon Trabzonspor’u alkışlarla sahaya çıkarmasının yankıları devam ediyor.

Fair play örneği sergileyen ve Trabzonspor’u haklı şampiyonluğundan dolayı alkışlayan Hatayspor’a bir teşekkür de Bordo-mavililerin milli kalecisi Uğurcan Çakır’dan geldi. 

Uğurcan Çakır sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “Sahaya çıkarken bizleri tebrik eden, şampiyonluğumuzu kutlayan değerli rakibimiz Hatayspor’a teşekkür ederim. Futbola değer katan bu tarz yaklaşımların artarak devam etmesi en büyük temennim” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.