Mehmet Daraoğlu Aday Adaylığını Açıkladı

Hatay siyaset dünyasının sevilen ve tecrübeli ismi Eczacı Optisyen Mehmet Daraoğlu Defne Belediye başkanlığı aday adaylığını düzenlediği toplantıda açıkladı.

Mehmet Daraoğlu Aday Adaylığını Açıkladı

Hatay siyaset dünyasının sevilen ve tecrübeli ismi Eczacı Optisyen Mehmet Daraoğlu Defne Belediye başkanlığı aday adaylığını düzenlediği toplantıda açıkladı.Yaman Restaurant’ta yoğun katılımla gerçekleşen toplantıya Mehmet Daraoğlu’na destek veren dostları,akrabaları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda Defne Belediye başkanı aday adayı Mehmet Daraoğlu yaptığı konuşmasında:” SODEP Antakya merkez ilçe kuruculuğu ve ilk yönetim kurulu üyeliği başladığım siyasi yaşantımda SODEP ve Halkçı Partinin birleşmesinden sonra 1994-1999 yılları arasında Sosyal Demokrat Halkçı Partide (SHP) Antakya Belediye Meclis üyeliği, 2004-2009 yılları arasında CHP’den ikinci kez Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunarak Hatay’a hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak kısmet olursa hizmete devam edeceğim Defne Belediye başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum.Defne Belediyesinde; Halk belediyeciliğini, Halkla birlikte yönetim anlayışı ile birikim ve deneyimlerimle, zirveye çıkarmak için, Defne Belediyesi Başkanlık görevine talip olmuş bulunmaktayım.
Siyasi deneyimim yanı sıra, mesleklerimle ilgili olarak 13 yıl Hatay Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanlığı, Akdeniz Optisyen ve Gözlükçüler Federasyon Başkanlığı, Hatay Eczacılar Odası 2 dönem yönetim kurulu üyeliği, Büyük Kongre Delegeliği ve Disiplin Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Antakya’da çevre ve şehircilik konusunda çalışmalar yapan derneklerde aktif görev aldım ve bunlara devam etmekteyim. Defne İlçemizde, yerel yönetimde Türkiye’ye örnek olabilecek çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz.
Defne ilçemizin gelişmesi ve hızla modern kentleşme sürecine girmesi için partimizle birlikte sivil toplum kuruluşları ve kent konseyi ile istişareler yapılarak eksiklikler saptanıp çözüm noktasında ortak kararlar alacağız.Defne ilçemizde sosyal tesis, spor alanları, modern semt pazarları oluşturulacaktır. Amacımız; örnek belediyecilik anlayışı ve halk Belediyeciliğini Halkla birlikte hayata geçirerek, yerel yönetim iktidarı için katkılar sağlamak ve Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmaktır.”dedi.
Konuşmasının sonrasında salonu dolduran destekçileri tarafından büyük alkış alan Defne Belediye başkanı aday adayı Mehmet Daraoğlu,aile bireyleri ile birlikte tebrikleri kabul etti.Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.