HAYALDİ GERÇEK OLDU

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Erzin ‘Küçük Sanayi Sitesi’ Hayırlı Olsun…

Erzin Sanayi Kooperatif Başkanı İrfan Bila; “Erzin’imize Eser Kazandırmanın Onur ve Gururunu Yaşıyorum”

Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin hayata geçirilmesinde büyük emekler harcayan Erzin Küçük Sanayi Sitesi’nin mimarı Erzin Sanayi Koop Başkanı İrfan Bila, Erzin sanayi esnafına müjdeyi verdi.

REKLAM ALANI

Erzin’in en büyük projelerinden biri olduğunu belirten Başkan Bila, “Erzin’imizin en büyük ihtiyaçlarından olan küçük Sanayi Sitesi’nin temeline 2022 yılı Kasım ayında başladık. 2024 yılında hamdolsun Erzin’imize bu eseri kazandırdık. Erzin Sanayi kooperatif Başkanlığı’nın kolay bir görev olmadığının farkında olarak, bu görevi üstlenirken ailemden, işimden, fedakarlıklar gerektirdiğinin bilincindeydim. Bu eserin yapımında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’a, Hatay Valimiz Sayın Mustafa Masatlı‘ya Hatay il Sanayi ve Teknoloji müdürümüz Uğur Özalır’a onay ve başlama aşamasında vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Proje aşamasından arsa alımına kadar, sanayi sitemizin kredi finansman işlerinde sanayiimize büyük emekleri olan bölge milletvekilimiz Sayın Kemal Karahan’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Projemizin en başından bu yana yanımızda olan, altyapı yol kanalizasyon hibe alımına kadar, Erzin sanayimize yapmış olduğu katkılarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk’e, ismini telaffuz edemediğimiz emekleri geçen siyasi ve bürokrasi olarak yanımızda bizlere desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Esnaflarımıza yeni yerlerinde hayırlı işler diler, Erzin’imize Eser kazandırmanın onuru ve gururu içerisinde hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Erzin Sanayi Sitemiz 54 dönüm arsa üzerine kurulmuş olup, 71 iş yerinden oluşmaktadır. İnşaatı müteahhit firma sıla inşaat tarafından eksiksiz olarak tamamlanmış, sanayi yönetimimizce devir alınmıştır. Bundan sonraki süreçte sanayi esnaflarımızı yeni iş yerlerine kavuşturabilmek adına Hatay Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Mehmet Öntürk’ün destekleriyle eksiklerimiz olan Sanayi sitemizin çevre düzenlemesi asfalt yollarımızın da tamamlanması ile esnafımızı yeni yerlerine taşımayı planlıyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.