Kumruoğlu Nakliyat Yeni Yerinde Hizmette

Bölgemiz Nakliyat sektörünün öncü kuruluşu olan Kumruoğlu Nakliyat Haraparası mahallesi Civelekzade Ebubekir Ağa İşhanındaki yeni yerinde hizmete başladı.

Kumruoğlu Nakliyat Yeni Yerinde Hizmette

Bölgemiz Nakliyat sektörünün öncü kuruluşu olan Kumruoğlu Nakliyat Haraparası mahallesi Civelekzade Ebubekir Ağa İşhanındaki yeni yerinde hizmete başladı. İstanbul,Ankara,İzmir başta olmak üzere faaliyet gösterdiği büyükşehirlere ilave olarak Samsun,Trabzon,Rize ve Artvin’e açtığı şubeleri ile hizmet ağını genişleten Kumruoğlu Nakliyat’ın müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacı ile gerçekleştirdiği yeni ofis hamlesi müşterilerinin de takdirini topladı.


Günden güne müşteri potansiyelini ve işgücünü arttırarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kumruoğlu Nakliyat’ın her zaman önceliği olan müşterilerine daha iyi hizmet alanı yapma yeni ofislerine taşındıklarını ifade eden Kumruoğlu Nakliyat İşletmecisi Şaban Doğru Karaahmetli,Oldukça geniş alana sahip olan yeni yerlerinde alanında deneyimli ekip arkadaşları ile birlikte en hızlı çalışmaları yapmak adına ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını söyledi. Karaahmetli, bugünlere gelmelerinde büyük payları olan kıymetli müşterileri başta olmak üzere emektar çalışanlarına teşekkür ederek yeni işyerlerinin tüm sanayici ve esnaf arkadaşlarına hayırlı olması dileğinde bulundu.Karaahmetli ayrıca hizmete başladıkları günden itibaren Hatay Protokolü,Siyasi parti temsilcileri,Stk Başkanları ,İşadamları ,Gazeteciler ve tüm dostları tarafından gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretleri ile çok mutluluk duyduklarını belirterek herkese teşekkür etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.