HAZEK EMİN ELLERDE

HAZEK EMİN ELLERDE

Başkanlığa Ceren Akıncı’nın seçildiği kongre sonrası açıklama yapan Başkan Sarı: “Altınözülü hanım kardeşlerimizin emekleri HAZEK ile emin ellerde. İlçemizde hanım kardeşlerimizin istihdamına yönelik desteklerimizi aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi

Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde  (HAZEK) kongre heyecanı yaşandı. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve eşi Meryem Sarı’nın da katılım gösterdiği kongrede HAZEK’in başına Ceren Akıncı getirildi.

Yapılan kongre sonrası, “Altınözülü hanım kardeşlerimizin emekleri HAZEK ile emin ellerde” açıklamasını yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

REKLAM ALANI

HAZEK’in önemine vurgu yapan Başkan Sarı, “Altınözü’müzde hanım kardeşlerimizin emeklerine değer katması hedefiyle hayata geçirdiğimiz HAZEK’imizin Belediyemiz Kültür Evinde düzenlenen kongresine İlçe Kaymakamımız sayın Mehmet Sert ve eşim Meryem hanım ile birlikte katıldık.

Her geçen gün gelişen ve değişen her karışı altın değerindeki ilçemiz Altınözü’müzde hanım kardeşlerimizin ilçemizin doğal ürünlerini işleyerek ailelerine katkı, ilçemize de katma değer sağladıkları Hatay Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimizin (HAZEK) Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen sayın Ceren Akıncı ve değerli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. HAZEK’imize bugüne kadar emek veren tüm hanım kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.

İlçemizde hanım kardeşlerimizin istihdamına yönelik desteklerimizi aralıksız olarak sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

2020 yılının Ocak ayında kurulan HAZEK;  üretim yapan, üretimden kazandığı paraya ihtiyacı olan ve pazar arayışındaki ev hanımlarını bu üretim hareketine dahil ederek kadının emeğini ve gücünü yansıtan faaliyetleriyle imza atıyor. HAZEK bu alanda ilçedeki öncü rolüyle takdir topluyor.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.