KONUTLAR TOKİ’DEN İÇME SUYU DSİ’DEN

KONUTLAR TOKİ’DEN İÇME SUYU DSİ’DEN

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, Hatay ve Osmaniye’de inşa edilen kalıcı konutlara içme suyu temini sağlamak amacıyla istişare toplantısı düzenledi.

DSİ Bölge Müdürü Celal Tokalak, ilgili müdürler, teknik personel ve yüklenici firma yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Hatay ve Osmaniye’de TOKİ tarafından inşa çalışmaları devam eden kalıcı deprem konutlarına içme suyu temini kapsamında yürütülen projeler ile depremden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sürdürülen DSİ faaliyetleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Özellikle içme suyu ve tarımsal sulama altyapılarının geliştirilmesine yönelik atılacak adımların değerlendirildiği toplantıda, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, afet sonrası toplulukların hızlı bir şekilde normal yaşantılarına dönebilmeleri için DSİ’nin üstlendiği kritik öneme dikkat çekti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.