HBB BAŞKANI LÜFTÜ SAVAŞ, BİR BU KALMIŞTI SATMADIĞIN SIRADA NE VAR?

ANTAKYALILARIN AKLIYLA ALAY EDİYOR

HBB BAŞKANI  LÜFTÜ SAVAŞ, BİR BU KALMIŞTI SATMADIĞIN SIRADA NE VAR?

Hataylı ve Antakyalıları süslü kelimelerle kandırmaya devam eden, hemen her gün hayal dünyasında sözde vizyon projeleri üreten HBB Başkanı Lütfü Savaş bu kez de master proje diye adlandırdığı ve yıllarca Hataylıları oyaladığı eski otogarı ihale usulü satışa çıkardı.
Hatay’ın en iyi projeleri olarak lanse edilmesine rağmen yıllarca kelime israfı yapmaktan başka bir şey yapmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü savaş kendi hazırladığı projeyi rafa kaldırdı. Daha önce ulaşım master planı, HADO gibi kendi hazırladığı projelerde değişikliğe gitmek zorunda kalan Lütfü Savaş bu kez de eski otogar alanını satışa çıkardı.


ANTAKYALILARIN AKLIYLA ALAY EDİYOR
Adeta Antakyalıların aklıyla alan eden Lütfü Savaş kendi kendini yalanlamada rekor kırıyor. Kurtuluş Caddesi’nde yayalaşmaya giden Lütfü Savaş burada da hazırladığı tünel, ışık gibi projleri de rafa kaldırmıştı. Bugüne kadar elle tutulur hiçbir çalışma yapmayan, sözde temiz su ile Asi’yi kirli bırakmaya devam eden Savaş’ın tutarsızlığı artık vatandaşlara pes dedirtti.
İHALE 30 EKİM’DE
HBB tarafından yapılan açıklamada ise ihalenin 30 Ekim 14.00’te Belediye Encümen Salonunda gerçekleşeceği açıklanırken, büyük bir gelirin Büyükşehir borçlarına dağıtılacağı konuşuluyor. Bütçe sıkıntısı yaşayan Büyükşehir’in ise 2019 bütçesini şimdiden bitirdiği söyleniyor. Elindeki yeri satarak borç kapatmaya çalışan Büyükşehir’in yakın zamanda satacak bir şeyi kalmayacağı da dikkatlerden kaçmazken, EXPO yaklaşmışken endişelerde artıyor. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.