YAYMAN, “HBB YAPMAZSA, CUMHURBAŞKANIMIZ YAPAR”

YAYMAN, “HBB YAPMAZSA, CUMHURBAŞKANIMIZ YAPAR”

EXPO’ya para var, Altyapıya para yok!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’ya bağlı Aktepe ve Akbez’in altyapı sorununu çözdü. 60.499 metre kanalizasyon, 49.181 metre de içme suyu hattı döşenecek olan Hassaya bağlı Aktepe ve Akbez Mahalleleri’nin hem içme suyu, hem de kanalizasyon sorunu yapılacak çalışma ile çözülmüş olacak. İlçenin en büyük iki mahallesinin altyapısının tamamlanması için tüm süreçlerin tamamlandığı ve yetkili firmanın şantiyesinin bulunduğu alana ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Yayman’a Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Şantiye şefi Erhan bey, mahalle muhtarları, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar eşlik etti.

BİZ VATANDAŞIMIZIN DERDİYLE DERTLENMEYE DEVAM EDİYORUZ

Ziyaret esnasında HBB’nin yapması gereken, ancak ihmal edilen bir çalışmayı daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle çözüme kavuşturdukları için memnun olduklarını belirten Milletvekili Yayman yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’ye, İller Bankamıza teşekkür ediyoruz. Hep diyoruz Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar” diyoruz. Mahallelerimizin hem içme suyu, hem de altyapı sorununu çözüyoruz. Aslında bu çalışma Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda. Ama onlar yapmazsa yapmasın. Biz mahallelerimizin, hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALAR 120 GÜNDE TAMAMLANACAK

Şantiye şefi Erhan bey yaptığı açıklamada, “Hassa’mızın sorunlarına iki türlü çözüm getiriyoruz. Hem içme suyu, hem de kanalizasyon hattımız var. 37,5 kilometre kanalizasyon hattımız var. İçme suyumuz için de polietilen boruya çevirip 52,5 kilometrelik bir hat ile mahallelerimize hizmeti vereceğiz. 120 günde iki çalışmayı da tamamlayıp teslim edeceğiz” dedi.

KARATAŞ: İÇME SUYU VE KANALİZASYON SORUNU TARİHE KARIŞACAK

Ziyarette konuşan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş; “Hassa’mıza bağlı Aktepe ve Akbez’in altyapı sorununu çözecek olan şirketin şantiyesindeyiz. Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a binlerce kere teşekkür ediyorum. İnşallah Akbez ve Aktepe’nin hem altyapı, hem de içme suyu sorunu 5 ay içinde tarihe kavuşacak” ifadelerini kullandı. Milletvekili Yayman, şantiyeyi de gezerek personellere çalışmaları bir an önce bitirmeleri için çağrıda bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.