Meşale Gazetesi

Kardeş Korolar Aynı Sahnede Buluşuyor

Hatay’da yaşayan farklı din ve mezheplerden insanların katılımı ile oluşan ve sahneye çıktıkları her platformda şehrimizi en iyi biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosu ile Almanya’nın Leverkusen kentinde yıllardır faaliyet gösteren Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu aynı sahnede buluşuyor.

Kardeş Korolar Aynı Sahnede Buluşuyor

Hatay’da yaşayan farklı din ve mezheplerden insanların katılımı ile oluşan ve sahneye çıktıkları her platformda şehrimizi en iyi biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosu ile Almanya’nın Leverkusen kentinde yıllardır faaliyet gösteren Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu  aynı sahnede buluşuyor.

12 Ekim Cumartesi günü saat 19:00 ‘da Hatay Kültür Merkezinde  sahne alacak şef Yılmaz Özfırat’ın  Antakya Medeniyetler Korosu ile Şef İbrahim Emin İzgialp’in Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu  sanatseverlere unutulmaz bir konser keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. Antakya Medeniyetler Korosu’nun her Cumartesi saat 19:00’da sanatseverlere sunduğu  konserler serisi kapsamında gerçekleşecek olan programda medeniyetler korosu reperatuarındaki büyük beğeni toplayan eserleri seslendirirken Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu  Uşşak, Hicaz, Kürdilihicazkar ve Nihavend makamında eserler  icra edecekler. Her zaman olduğu gibi izleyenlere unutulmaz bir konser gecesi yaşatacaklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat,Tüm hazırlıkların tamamlanarak heyecan ile konser saatini bekledikleri ve Yoğun ilgi görmesini bekledikleri konsere herkesi beklediklerini söyledi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.