BAŞKAN MEHMET ÖNTÜRK FARKINI GÖSTERDİ: HBB MEZARLIKLARDA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

BAŞKAN MEHMET ÖNTÜRK FARKINI GÖSTERDİ: HBB MEZARLIKLARDA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, son olarak atamasını yaptığı Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürü Mustafa Şener ile farkını bir kez daha gösterdi.

29 yıl Antakya Belediyesi’nde ortaya koyduğu üstün performansın ardından Başkan Öntürk’ün ardından en sorunlu birimlerden olan Mezarlıklar Şube Müdürlüğü görevine atana Şener, ayağının tozuyla 15 ilçede topyekun çalışma başlattı.

KİMSE İŞ DERDİNDE DEĞİL MAKAM DERDİNDE DEMİŞTİ, ŞENER’İ ANINDA GÖREVE GETİRDİ

Başkan Öntürk, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda herkesin makam derdinde olduğunu, ancak iş yapacak kimsenin bulunmadığını belirtmişti. Öntürk; “HBB’de hiç kimse görevini yapmıyor. Herkes makam peşinde. Kimse bayram geliyor şu mezarlıkları bir temizleyim gün yüzüne çıkartayım demiyor” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından kısa süre içerisinde ilgili birime Mustafa Şener atandı. Şener, birimi kısa sürede ıslah ederek çalışma başlattı. Şener’in öncülüğündeki birim Kurban Bayramına kadar 15 ilçedeki tüm mezarlıklarda çalışmalarını tamamlayacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde il genelinde kutsal mekânlarda, mezarlık ve şehitliklerde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, 27-31 Mayıs tarihleri arasında 710 mezarlık alanının 156’sında 16 araç ve 128 personelle Kurban Bayramı’na sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Başta Antakya Asri Mezarlık ve Narlıca Deprem Şehitliği olmak üzere İskenderun, Defne, Samandağ, Altınözü, Arsuz, Belen, Dörtyol, Erzin, Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Payas, Reyhanlı, Yayladağı ilçelerinde bulunan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

MEZARLIKLAR BAYRAMA YETİŞTİRİLECEK

Vatandaşların daha temiz ve güvenli bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için titiz bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, mezarlıklarda çim biçme, ağaç budama, yabani ot ve çevre temizliği yapıyor. Yetkililer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda il genelinde 593 mahallede cenaze ve defin hizmetlerinin icra edilmesinin yanı sıra mezarlık ve şehitlikleri vatandaşların ziyaretlerine hazır hale getireceklerini vurguladı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.