HEDEFİMİZ TERTEMİZ BİR ANTAKYA

HEDEFİMİZ TERTEMİZ BİR ANTAKYA

Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, tertemiz bir Antakya için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Başkan İzzetin Yılmaz, göreve başladığı 5 Nisan 2019 itibariyle temizlik konusunda, yaptıkları çalışmaları şöyle özetledi: “95 mahallemizde 14 Metrenin altında kalan tüm cadde ve sokaklarda her gün kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çöp Konteynerlerimizde yıkama, dezenfeksiyon ve onarım çalışmalarımız her gün düzenli olarak yapılıyor. Her gün 20.00 – 22.00 saatleri arasında çöp toplama hizmeti veriliyor. Deterjanlı ve basınçlı sular ile cadde, sokak ve pazar yerlerinde yıkama çalışmaları yapılıyor.

İbadethane Temizlik Çalışmalarımız: 189 Cami,  74 Kuran-ı Kerim kursu,  28 Türbe ve Ziyaret,   3 Kilise, 1 Havra  Toplam 295 İbadethanede haftalık periyotlar halinde temizleniyor. Yıl genelinde toplamda 2950 kez ibadethane temizliği hizmeti gerçekleştirmiş oluyoruz.65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi kimi kimsesi olmayan vatandaşlarımızın evlerini periyodik olarak temizliyoruz. ( Pandemi sürecinde hizmete ara verildi.)

Atık Yönetimi konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sıfır Atık Projemiz” kapsamında Ambalaj, Pil ve Bitkisel Yağ atıkları ekiplerimiz tarafından toplanarak bertaraf ediliyor.Tüm bu temizlik hizmetlerimizi 70 adet araç, 462 personel ve 68 adet şoför ile gerçekleştiriyoruz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.