ARSUZ BELEDİYESİ, HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR!

ARSUZ BELEDİYESİ, HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Arsuz Belediyesi yol yapım ve bakım, büz boru döşeme, çevre duvar örme, park tadilat ve temizliği, genel temizlik vs. gibi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, birçok mahallede devam eden parke taşı döşeme çalışması başta olmak üzere ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Çalışmaların ara verilmeden devam edeceğini belirten Başkan Sami Üstün, “Hem saha personelimiz hem muhtarlarımız hem de vatandaşlarımızdan gelen talep ve şikayetleri yerinde inceleyip program dahilinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla bu çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanmasına gayret ediyoruz. İhtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Vatandaşlarımızın huzurunu, refahını ve en önemlisi sağlığını olumsuz etkileyecek her türlü engeli ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız,” ifadelerini kullandı.Habe Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.