HİÇBİR PARTİYE ÜYELİĞİM BİLE YOK!

HİÇBİR PARTİYE ÜYELİĞİM BİLE YOK!

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz hem kendisinin hem de Başkanlığını yürüttüğü kurumun siyasete ve siyasetçilere eşit mesafede olduğunu söyledi.

Bugüne kadar siyasetle hiçbir işi olmadığı gibi herhangi bir siyasi partiye üyeliği dahi olmadığını hatırlatan Teksöz, kendisiyle ilgili seçim öncesi ‘Yakın olduğu siyasi isimlerden destek aldı’ şeklindeki iddiaları bir kez daha reddetti.

Bu söylentinin gerçek dışı olduğunu söyleyen Abdulkadir Teksöz, “Ben bugüne kadar siyasetçilerle sadece ve sadece esnafımızın çıkarına denk düşen taleplerde bulundum. Kendimle ilgili bir tek talebim olmamıştır olamaz da. Siyasilerden oy desteği talebiyle aradığım, görüştüğüm bir tek siyasetçinin varlığı kanıtlanırsa bugün istifa etmeye hazırım. Ben büyük bir ailenin Başkanlığını yürütüyorum. Bana baba diyorlar. Elbette onlar için her görüşten siyasetçiyle görüştüm ve görüşürüm de. AK Partilisi de, MHP’lisi de, CHP’lisi de hepsi benim başımın tacıdır. Ancak şahsi çıkar peşinde olmadım ve olmam. Büyük aileme karşı olan sorumluluklarım var. O sorumluluklarımı yerime getirmeye devam edeceğim. Sağladıkları destek nedeniyle herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.