Gül: Belen’de tarihi ayağa kaldıracağız

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı MHP’li İbrahim Gül, ilçeyi her alanda yeniden yapılandırmak için, gerek imar, gerekse turizmden hak edilen payı almaya çalışacaklarını belirterek “Biz tüm Belen halkını kucaklayacağız” dedi.

Gül: Belen’de tarihi ayağa kaldıracağız

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı MHP’li İbrahim Gül, ilçeyi her alanda yeniden yapılandırmak için, gerek imar, gerekse turizmden hak edilen payı almaya çalışacaklarını belirterek “Biz tüm Belen halkını kucaklayacağız” dedi. Kalabalık vatandaş topluluğunun bulunduğu ev toplantısında konuşan Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan adayı MHP’li İbrahim Gül, ilçede özellikle trafikte tehlikeli noktalar olarak bilinen yerlerin düzeltilmesine önem vereceklerini ve bu hizmeti öncelediklerini söyledi.
İbrahim Gül, Belen’deki yapılaşmayı yeniden düzenlemek kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik Bakanından söz aldıklarını da ifade eden Gül “İlçemizi daha yaşanabilir bir yapılaşmaya gideceğiz. İnsanlarımızı mağdur etmeden, bu dönüşümü gerçekleştirmek arzusundayız. Ayrıca Belen’de tarihi değerlerimizi de restorasyonlarla, hem yeniden ayağa kaldırıp ecdat mirasını koruyacağız, hem de Hatay turizmine katkı sunması için bir çalışma yapacağız. Özellikle Bakras kalesini restora edip, yolunu yaparak turistik ziyaretlere açacağız” diye konuştu.
Belen halkı arasında birlik ve beraberliği tesis etmek istediklerini de vurgulayan İbrahim Gül “Seçim demokratik bir mücadele, bunu kavgaya, dargınlığa dönüştürülmemesini istiyorum. Özellikle sizlerden de muhtarlık seçimleri ile adaylık yarışının insanların arasını açmamasını talep ediyorum. Bu süreci bir şölen ve birlik beraberlik içerisinde tamamlamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ‘beka süreci’ için biz buradayız. Genel Başkanımız bizi buraya layık gördü, biz hiçbir zaman nefsimize yenilmedik. Belen’e hizmet için buradayız. Bütün Belen halkını kucaklayacağız” şeklinde konuştu.
BELEN TAVAYA PATENT
Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, göreve gelmeleri halinde lezzeti ve ünü şehir dışına taşan, ‘Belen Tava’ için de coğrafik işaret ile patent başvurusu da yapacaklarını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.