HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR, EKSİK BİR ŞEY KALMASIN İSTİYOR!

HİZMETLERİ YERİNDE İNCELİYOR, EKSİK BİR ŞEY KALMASIN İSTİYOR!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçedeki hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Gül bu kapsamda ilçeye bağlı Halilbey Mahallesi’nde parke yama çalışmalarını sürdüren personelleri ziyaret etti. Her daim sahada olan ve makamına nadiren geçen başkanların başında gelen Başkan Gül, personelleriyle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belen’in her köşesine hizmet için durmaksızın çalışacaklarını kaydeden Başkan Gül, hizmetlerle Belen’in her köşesini imar edeceklerini de sözlerine ekledi.

BELEN’İN TÜM MAHALLELERİNDE ÇALIŞMA PLANLANIYOR

REKLAM ALANI

İlçeye bağlı tüm mahallelerde çalışmaları planladıklarını ifade eden Başkan Gül, ilçeyi geleceğe taşıyacaklarını kaydetti. Geleceğin Belen’ini inşa ettiklerini söyleyen Gül; “Belen’imizi tarihinin izinde, aslına uygun şekilde ayağa kaldıracak projelerin temellerini ilk 5 yıllık dönemimizde attık. Belen’imiz bizden, biz Belen’den memnun kaldı, ikinci 5 yıllık periyotta ektiğimiz tohumlar ağaç oldu ve meyvelerini toplama dönemi geldi. Geleceğin Belen’i için vatandaşlarımızla el ele çalışarak üreteceğiz ve hizmetlerimizi süsleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gül, hizmetlerin kalıcı hale gelmesi için ilçe halkından ve tüm vatandaşlardan destek beklediğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.