Meşale Gazetesi

Huzurevi Sakinleriyle İftar

İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Emin Okuyucu, İrfan Açık ve NazifeSağlamoğlu, Müftülük Personeli huzurevi sakinleriyle birlikte iftar yaptı.

Huzurevi Sakinleriyle İftar

İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Emin Okuyucu, İrfan Açık ve NazifeSağlamoğlu, Müftülük Personeli huzurevi sakinleriyle birlikte iftar yaptı. İftar programına Hatay Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı, Hatay Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları; Sebahattin Büyüktellive Yılmaz Balaman ile Huzurevi çalışanları katıldı.İftardan önce İl Müftü Yardımcısı İrfan AÇIK ve Antakya Habib-i Neccar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Halil SağlamoğluKur’an-ı Kerim okudu.Hatay Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı, kısa bir konuşma yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüze ve beraberindekilere teşekkür etti.İl Müftüsü de konuşmasında; “Ramazan ayında böyle güzel bir akşamda siz büyüklerimizle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz.

Bizlere bu güzel ortamı hazırlayan başta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz olmak Huzurevi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Siz büyüklerimiz bizim için önemlisiniz. Peygamberimiz Efendimiz (s.a.v) yaşlılara saygıyı ve hürmeti emretmiştir.Bizler de bu saygının icabı buradayız. Sizlerle hasbihal etmek, birlikte dua etmek ve sizlerle birlikte iftar açmak için burada bulunuyoruz. Dünya hayatı bir imtihandır. İnsanoğlu doğumundan ölümüne kadar sürekli imtihan olunur. Bu ay Kur’an ayıdır, bu ay oruç ayıdır, bağışlanma ayıdır, bereket ayıdır. Peygamber efendimiz (s.a.v): “Beli bükülmüş yaşlılarımız olmasaydı Allah bir damla rahmetini vermezdi.” Bugün semadan rahmet iniyorsa sizin gibi amcalarımızın teyzelerimizin duaları hürmetiyle.. Bu mübarek günlerde ülkemiz için,  Âlem-i İslam için, dünyamızın huzur ve sükunu için bol bol dualar edelim.Tuttuğunuz oruçların ve ettiğiniz duaların kabul olması temennisiyle hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum..” diyerek sözlerini bitirdi.İftarda yemek duasını İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Okuyucu yaptı.İftarın ardından akşam ve teravih namazları huzurevi sakinleriyle birlikte huzurevi mescidinde eda edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.