İGC CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MULLAOĞLU İLE KARA’YI AĞIRLADI

İGC CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MULLAOĞLU İLE KARA’YI AĞIRLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayları Servet Mullaoğlu ile Nermin Yıldırım Kara Partisinin ilçe teşkilatıyla birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde CHP Hatay Milletvekili adayları Servet Mullaoğlu ve Nermin Yıldırım Kara’ya , Partisinin İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Arsuz eski Belediye Başkanı Nazım Culha, ve partililer de eşlik etti. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimi tarafından karşılanan CHP’li Hatay Milletvekili ikinci sıra adayı Nermin Yıldırım Kara İGC ve gazetecilerle her zaman adil bir şekilde seslerini duyurduklarını söyledi.

Hatay’ın 6 Şubat depremiyle 11 bil gibi yıkıldığını, enkaz altında kaldığını belirten Nermin Yıldırım Kara “Aynı zamanda da ülkenin ekonomik koşullarının toplumsal hayatının ve sosyolojik buhranın eşiğinde olması bizi bu dönemde bu yola, bu mücadeleye sırtımıza ve omuzumuza çok önemli yükledi.

Bu anlamda Hatay’ın Milletvekili adayı olarak bu memlekete hizmet etmekten ve her türlü sorununu siyasetin üstünde bir bakış açısı, toplumsal yararı sosyal faydacılığı ve dayanışmayı birlikteliği sağlayacak ve kapsayacak şeklide şimdiye kadar nasıl mücadele ettiysem şimdide siyasetin üstünde tutmaya devam edeceğim” dedi.

CHP Hatay Milletvekili üçüncü sıra adayı Servet Mullaoğlu ise yaşanan depremin Hatay’ı yıktığını ifade ederek “Çok büyük bir felaket yaşadık. Biz bunu Antakya da hissettik. Bu deprem bize bir kez daha devletin liyakate göre yeniden örgütlenmesi zorunluğunu gösterdi. İşte bu nedenle aradaki bütün farklılıkları bırakarak Milet ittifakı oluşmuş ve bu devasa sorunlarının çözümü noktasında bir araya gelmişlerdir. Artık yeni Türkiye’de eskisi gibi kavga etmek çok zaman kaybettirdi. Türkiye’nin enerjisini çok boşa harcadı. Siyaset olması gerektiği noktadan adeta magazin siyasetine döndü. Ergen siyasetini reddediyoruz artık. Kimlik siyasetini de artık ayaklarımız altına alıyoruz. Bizim artık kaybedecek bir saniyemiz bile yok! Ne kimlik siyaseti, ne de magazinsel siyaseti, siyaset; olması gerektiği gibi toplumun refahını sağlayacak politikaların üretilmesi, bu da ancak gerçekçi bilimsel çözümler üretilerek konunun muhatapları ile geniş ve yeni siyaset anlayışıyla ülkede çok iyi bir yer edineceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.