HATAY’DA RAHATLIKLA 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARABİLİRİZ

HATAY’DA RAHATLIKLA 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARABİLİRİZ

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, partisinin 2023 Genel Seçimleri’nde Hatay’da 2 milletvekilini rahatlıkla çıkarabileceğini dile getirdi.Hatay ve ülke gündemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Başkan Çirkin, Hatay’da İYİ Parti’nin yükselişte olduğunu ve en az 2 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

ORTALAMA YÜZDE 17 OY ORANI

Hatay’da çok mesafe aldıklarını dile getiren Başkan Çirkin, “Oy oranımız iyice yükseldi. Genel merkezimizden ve çeşitli şirketlerden zaman zaman veriler geliyor. Bazı kesimler içlerine sindiremediklerinden yüzde 8 gibi bir rakamdan bahsediyorlar. En yükseği yüzde 18-19, en düşüğü 16 olmak üzere bu anketlerin ortalamasını aldığımız zaman ortaya rahatlıkla 2 milletvekili çıkarabileceğimiz bir durum çıkıyor” sözlerini kaydetti.

“HENÜZ SAHAYA İNMEDİM”

Henüz seçime yönelik bir çalışma yapmadıklarını belirten Çirkin, “Şahsım adına konuşmam gerekirse henüz sahaya inmedim. Kongre sürecini tamamladıktan sonra teşkilatlarımızla birlikte sahaya ineceğiz ve yüzde 20’yi rahatlıkla geçeceğimizi tahmin ediyoruz. O zaman çok farklı ve muhteşem bir sonuç alabileceğimiz kanaatindeyim” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.