15 İLÇENİN SON SÖZÜ “ABDULKADİR TEKSÖZ”

15 İLÇENİN SON SÖZÜ “ABDULKADİR TEKSÖZ”

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, 15 ilçeden gelen kooperatif başkanlarını ağırladı.

Tüm ilçelerden tam destek alan Başkan Teksöz, başkanlar ile ilçelerdeki esnafların gündemini görüştü. Başkan Teksöz’ün ziyaretçileri arasında Hatay esnaf kefalet kooperatifleri Bölge birliği başkanı İsmail Toklucu, Hatay esnaf kefalet kooperatifleri Bölge birliği Başkan vekili Nurittin Koyun ve 15 ilçede bulunan esnaf kefalet kooperatifleri başkanları yer aldı. Başkan Teksöz, tüm kooperatif başkanlarına teşekkür ederek, her zaman emirlerinde olduğunu belirtti.

ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, destek ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Tüm ilçelerimize eşit mesafedeyiz. Bu anlamda Antakya’daki esnaf dertli ise bu Hassa’yı da etkiler. Yayladağı’nda bir esnaf mutluysa bu durum Erzin’deki esnafı da etkiler. Esnaflar toplumun öncüleridir ve benim deyimimle mahallemizin sadık bekçileridir. Onlara evimizin anahtarını güvenle bırakabilir, borçla alışveriş yapabiliriz. Esnafımız ekonominin bel kemiğidir. Biz esnafımız için varız. Olmaya da devam edeceğiz. Esnaf temsilcilerimizin bu desteği, bize daha da güç vermiş, hizmet aşkımızı perçinlemiştir. 24 saatin tamamında esnafımızın emrindeyiz. Her daim telefonum açık. Tüm ilçelerimize gönülden bağlıyız. Bu sağlam birlikteliğin daim olmasını yüce rabbimden diliyor, ziyaretime gelen kooperatif başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm esnafımızın ve halkımızın da mübarek Ramazan ayını canı gönülden kutluyor, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.