İKTİDAR VATANDAŞI UNUTMUŞ DURUMDA!

İKTİDAR VATANDAŞI UNUTMUŞ DURUMDA!

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu Samandağ’da vatandaşlarla buluştu. Mahalle ziyaretlerinde konuşan Mullaoğlu: “İktidar vatandaşı unutmuş durumda.  Yıllardır hiçbir yatırım almamış bölgelerimizde vatandaşlarımız oldukça dertli.” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Samandağ ilçemize bağlı Sutaşı Mahallesi’nde muhtarımız Nebil Sağaltıcı ve kıymetli halkımızla birlikteyiz.  İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Bünyamin Reyhanoğulları ve önceki dönem parti yöneticilerimizin de katıldığı programda mahallemizin durumu ve deprem nedeniyle yaşanan süreç hakkında mahalleli ile görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim.

ÇARESİZCE ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞMAYI UMUT EDİYOR

Samandağ ilçemize bağlı Çöğürlü ve Gözene Mahallelerinde kıymetli halkımızla birlikteyiz. Deprem sonrasında iktidar tarafından yalnız bırakılan halkımız çaresizce eski günlerine kavuşmayı umut ediyor. Halkımızın sorunlarını gündeme taşımak, çözüm yollarını aramak için bizler de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan muhtarlarımız Mehmet Doğru, Yusuf Dadük ve kıymetli halkımıza teşekkür ederim.

SORUNLAR YIĞINLA

Samandağ Tekebaşı ve Meydan Mahallelerini ziyaret ettik. Bu bölgelerde sorunlar yığınla, çözüm bekliyor. İktidar vatandaşı unutmuş durumda.  Yıllardır hiçbir yatırım almamış bölgelerimizde vatandaşlarımız oldukça dertli. Halkımızın sorunlarını kendi sorunumuz gibi bilerek mecliste çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz.  Bizleri ağırladıkları için muhtarlarımız İsmail Özçelik, Erdal Sertel ve kıymetli halkımıza teşekkür ederiz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.