“MEMLEKETİN YAKASINDAN DÜŞÜN”

“MEMLEKETİN YAKASINDAN DÜŞÜN”

Hatay’ın Kumlu ilçe Belediye Başkanı Mehmet Deli, “daha ne zaman bu memleketin yakasından düşeceksiniz” dedi.

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bozdu. Başkan Deli açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “4,5 yıl hiç bir gün dur durak demeden ekibimizle, mesai arkadaşlarımla, yol arkadaşlarımla, kısacası her inanmışlarla Kumlumuza sayısız eserler kazandırdık. Vicdanen rahatız, Ülkücü hareketin ve liderimizin emirleri doğrultusunda, genel merkezimizin bizlere vermiş olduğu terbiyeye yakışır şekilde görev süremizi tamamladık.

50 yıldır yapılmayanları görev süremize sığdırmanın gururuyla her işimizde kumluya hizmet etmeyi Milli bir dava görerek çalıştık aslında sadece görevimizi yaptık. Çalışanı dost, çalışmayanı, ihanet edeni düşman bildik. Yüzlerce şantaj, iftira, şikayet, adli ve idari soruşturmalar altında her işimizden alnımızın akıyla çıktık. Hakkımız halkımıza helaldir. Siyasetten başka bir tutunacak dalı olmayıp da hizmeti bu memlekette haram etmeye çalışan sizler en baştan bu güne kadar zehir ettiğiniz Belediye Başkanlığı makamına verdiğiniz zararların telafisi yoktur artık.

KUMLU’YA SAHİP ÇIKMAK ŞİMDİ Mİ AKLINIZA GELDİ

Çivi çakmadığınız Kumlu’ya sahip çıkmak şimdi mi aklınıza geldi. Onlarca yıldır aday olmayı korkudan ağzına alamayanlar, bugün her nedense onurlu ve cesur yolculuğumuzun arkasına sığınıp, cesaret bulduğunu sanmaktadır. Doğduğumuzdan bu yana tanır ve biliriz. Bizim mesleğimiz siyaset değildi zaten, hizmet etmek bize kafi geldi. Siyaset de olmazsa olmazımız değildir bilirsiniz. Buyurun sadece siyaset yapmaya devam edin. Umarım başarılı da olursunuz. Hakkımızı helal etmediğimiz hizmet ve kumlu düşmanlarının da kıyâmete kadar elimiz yakalarında olmaya devam edecektir. Bizler Ülkücü hareketin şanlı bayrağını bu belediyeye dikmenin gururuyla, her zaman alnımız dik yürüyeceğiz. İlçe merkezimizde devam eden doğalgaz çalışmalarımız son hızla devam ederken, ilçeye yapılan hizmetlerimizi engelleme çabaları da ilk günden bu yana gün geçtikçe artmaktadır. Acaba yıllardır siz yaptınız da biz mi engel olduk da yapmadınız” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.