DEVA HATAY’DAN DERDE DEVA OLACAK SLOGAN: “ALEM BUYSA DEVA SENSİN”

DEVA HATAY’DAN DERDE DEVA OLACAK SLOGAN: “ALEM BUYSA DEVA SENSİN”

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Teşkilatı, 1 Mart itibariyle “Alem Buysa Deva Sensin” sloganı ile seçim çalışmalarına devam ediyor.

İl teşkilatından yeni kampanya ile ilgili yapılan açıklamada; ““1 Mart itibariyle “Alem Buysa Deva Sensin” kampanyası ile seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz.

“İNSAN ONURUNA YARAŞAN BİR HAYAT HAKKINDIR”

“Hayat tarzından, siyasi görüşünden ödün vermeden sosyal desteklerden yararlanmak mı istiyorsun? ‘Yararlanacaksın, hakkındır’ diyeceğiz. Korkmadan itiraz etmek, yanlışları açıkça konuşmak söylemek mi istiyorsun? ‘Söyleyeceksin, hakkındır’ diyeceğiz. Ayrım yapmadan, herkes için eşit bir belediyecilik, hakkındır diyeceğiz. ‘Demokrasi de hakkındır, özgürlük de hakkındır’ diyeceğiz. ‘İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır; bu ülkenin hakkıdır, 85 milyonun hakkıdır’ diyeceğiz.”

“ÂLEM BUYSA DEVA SENSİN”

“Âlem, yükselen kiralarsa, kat üstüne kat çıkılan temelsiz yapılarsa; âlem, iktidarıyla muhalefetiyle vatandaşı değil kendi haksız rantını düşünenlerse; DEVA sensin. Âlem, et kuyruklarıysa; âlem, ekmek kuyruklarıysa; âlem, yemek kuyruklarıysa; âlem, pahalı diye alınamayan zeytin yağıysa; âlem, içilemeyen kahveyse; âlem buysa, DEVA sensin. Âlem buysa, DEVA sizsiniz arkadaşlar, siz” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.