İLÇE EMNİYETTE YENİ ARAÇLAR HAZIR

İLÇE EMNİYETTE YENİ ARAÇLAR HAZIR

Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, yeni araçlar hizmete alındı. Törene Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu ve hayırsever iş insanı Recep Atakaş katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, yaptığı konuşmada araçların alımında Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu’ya, İş İnsanı Recep Atakaş’a teşekkür etti. Gökçe, yeni araçların vatandaşlara daha etkin bir hizmet sağlamak amacıyla Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edildiğini belirtti. “Yeni araçlarımızla vatandaşlarımıza daha etkin bir hizmet vereceğiz. Bu araçların alımında katkısı olan Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu’ya teşekkür ediyorum,” dedi.
Konuşmaların ardından, araçların alımına katkıda bulunan Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu’ya İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, Hayırsever İş İnsanı Recep Atakaş’a Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar tarafından birer teşekkür plaketi verildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.