EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AYYILDIZ HATAY’A GELDİ

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AYYILDIZ HATAY’A GELDİ

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AYYILDIZ, BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE İLİMİZE GELDİ

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Hatay’a geldi. Eskişehir Valisi iken 6 Şubat depremi sonrası bölgedeki çalışmaları koordine etmek üzere Hatay’da görev alan ve daha sonra Hatay Valisi Mustafa Masatlı ile birlikte aynı kararnamede Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Ayyıldız, Hatay ziyaretinde ilk olarak Vali Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti.
Vali Mustafa Masatlı ile birlikte deprem sonrası yürütülen çalışmaları ve il genelindeki son durumu değerlendiren Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, daha sonra il Emniyet Müdürü Kadir Gökçe ve Vali Masatlı ile birlikte inşası devam eden Hatay Polisevi’ni inceledi ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Genel Müdür Ayyıldız, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’nde Hatay’ın huzur ve güvenliği için canla başla çalışan emniyet teşkilatı ile biraraya geldi ve yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.