İLKELİ HABERCİLİK YAPAN GAZETECİLERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

İLKELİ HABERCİLİK YAPAN GAZETECİLERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazeteciliğin, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmeti olduğunun altını çizen Başkan Sarı, yayımladığı mesajda “Gazetecilik, bir iş ve meslek olmakla birlikte aynı zamanda yapılan işin niteliği ve vasfı itibarıyla bir kamu hizmetidir. İletişim hızı ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu dünyamızda medya gücü, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamanın en önemli araçlarından biridir.

FEDAKARLIK İSTEYEN ZOR BİR MESLEK

Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan basın mensuplarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Basınımızın halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Bizde Altınözü Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi doğru ve ilkeli habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve çalışma hayatlarında  başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.