ELİ KANLI KATİLLER NEDEN ARAMIZDA?

ELİ KANLI KATİLLER NEDEN ARAMIZDA?

Hatay’ı ve 10 ili derinden sarsan, milyonlarca insanın ailesinin bireylerini, evini, işini, hayatını kaybetmesine neden olan depremin en büyük faillerinden olan müteahhitler hala ellerini kollarını sallayarak aramızda geziyor. Katillerin yerinin hapis olması gerekirken aramızda dolaşmasını hazmedemeyen vatandaşlar, yetkililere seslenerek binlerce kişinin canını alan yıkımın baş sorumluları olan müteahhitlerin bir an önce hukuk önünde cezalandırılmalarını istiyor.

Gazetemize konuyla ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar; “Deprem bizi hayattan kopardı. Kentimiz yeniden ayağa kalksa bile bizler ömür boyu bu depremin izlerini bedenimizde ve ruhumuzda taşımaya devam edeceğiz. Çünkü evlatlarımızın, eşlerimizin, komşu ve akrabalarımızın katilleri aramızda dolaşıyor. Hatay’da en fazla yıkıma uğrayan kent olmasına rağmen hala yargılamalar istenilen seviyede değil. Çünkü hiç kimse sorumluluk alıp suçu üstlenmedi. Kentimiz çok uzun zamandan bu yana bu depremi beklerken müteahhitlere yönelik hiçbir önlem alınmadı. Bunun sonucunu da Hataylılar canları ve mallarıyla ödediler. Biz bu sorumsuzluğa artık dur denilmesini ve adli makamlarca eli kanlı müteahhitlere hesap sorulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.