KIZILAY ANTAKYA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ GÖZETİYOR

KIZILAY ANTAKYA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ GÖZETİYOR

Antakya’da yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Türk Kızılayı Antakya şubesi, ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımı yapmaya devam ediyor.

Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarını sürdüren Kızılay Antakya Şubesi, ihtiyaç sahiplerini muhtaç bırakmıyor. Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar öncülüğündeki deneyimli personelleri ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine gıda kolilerini ulaştıran Kızılay, vatandaşlardan hayır duası almayı da ihmal etmiyor.

DUYAR: VATANDAŞIMIZ SAHİPSİZ KALMAYACAK

Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar, başvuru yapıp ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere yardımlarımızı sürdürüyor. Gıda kolilerimizin içinde bir aileyi belli bir süre idare edecek kadar gıdalarımız mevcuttur.Türk insanının bağışlarıyla elde edilen gıda kolilerimiz titiz ekibimiz tarafından ailelere ulaştırılmaktadır. Türk Kızılay Antakya şubesi olarak kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisi yardımı yapmaktayız.

İlçemizde sosyal incelemelerini yaptığımız ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine gıda kolilerini bırakarak onların hayır dualarını almaktayız. Yaptığımız çalışmalarda Kızılay gönüllülerinin vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.