İŞ İNSANI BULANIK’A BÜYÜK ONUR, HATAY’DAN ÇIKTI KKTC’Yİ FETHETTİ

İŞ İNSANI BULANIK’A BÜYÜK ONUR, HATAY’DAN ÇIKTI KKTC’Yİ FETHETTİ

Hatay’dan göç ettiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde başarılarına yenilerini ekleyen hemşehrimiz iş insanı Mehmet Bulanık, Bilge Tatlı markası ile fark yarattı.

Yıllardır istikrar abidesi olduğu KKTC’lilerin ağzını tatlandıran Mehmet Bulanık son olarak ülkenin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’ndan takdir plaketi aldı. Hatay’ın tatlıları başta olmak üzere Kıbrıs’ın yöresel lezzetlerini yıllardır kaliteden ödün vermeden halka sunan Bulanık, elde ettiği başarı ile Hatay’ın gururu olmayı başardı.

ÇALIŞMA BAKANI’NDAN BİLGE TATLIYA BAŞARI PLAKETİ

REKLAM ALANI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’ndan Bilge Tatlı Ailesine başarı plaketi verildi.Çalışma Ve Sosyal Yardım Bakanı Sadık Gardiyanoğlu “ ülkemizde yaptığı girişimler ile bir çok vatandaşımıza iş imkanı sağlayan Bilge Tatlı İşletmecisi Genç İşadamımız Mehmet Bulanık beyi tebrik ederim” dedi.

BULANIK BAKAN GARDİYANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Mehmet Bulanık ise yaptığı konuşmada “Sayın bakanımıza nezaket ziyaretinden dolayı Bilge Tatlı ailesi olarak teşekkür ederiz” diyerek Bakan Sadık Gardiyanoğlu’na teşekkürlerini sundu.

2022’de yılın baklava markası ödülünü KKTC’ye kazandıran başarılı iş insanı Mehmet Bulanık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yıldızını parlatmaya devam ediyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.