İSKENDERUN BELEDİYESİ 138 TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

İSKENDERUN BELEDİYESİ 138 TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ortopedik engelli dezavantajlı vatandaşlara 119’u Akülü, toplam 138 tekerlekli sandalyeyi düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın göreve geldiği günden bu yana yaptığı akülü araç dağıtımının maliyeti 50 Milyon’u aştı.

İskenderun Belediye Sarayı avlusunda gerçekleştirilen tekerlekli sandalye dağıtım programına Kaymakamı Murat Safe Demiryürek, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer ile tekerlekli  ve akülü sandalye bireyler ile aileleri katıldı.Engelli bireylerle tek tek ilgilenen protokol üyeleri onların ihtiyaçlarını dinledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Yapılan bu yardımların hayırlara vesile olmasını diliyorum. göreve geldiğimden beri bu güne kadar birçok ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza akülü araçlarını verdik bugünde ihtiyaç sahiplerine  araçlar ulaşacak” dedi.

Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “İhtiyacın olduğu yerde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza engelli araçları dağıtılıyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise”Bölgemizde önemli çalışmalarımız oluyor.  Burada bulunan engelli vatandaşlarımızın eli ayağı olacak akülü araçların dağıtımına katkı sunan herkesten Allah razı olsun, bizler kaymakamlık olarak da imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.Yapılan konuşma sonrasında ise Protokol üyeleri araçları alanlara hayırlı olması dileklerinde bulundular.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.