İSKENDERUN’DAN İDLİB’E İNSANİ YARDIM

İSKENDERUN’DAN İDLİB’E İNSANİ YARDIM

İskenderun Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın geçen yıl başlatmış olduğu ‘Kardeşin Isınır Dünya Isınır’ isimli projeyi ikinci kez hayata geçirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ili kapsayan yardım projesinde Koordinasyon Merkezi olarak belirlenen İskenderun Gençlik Merkezi, tasnif ve kolileme çalışmaları tamamlanan 15582 parça yardım malzemesini İdlib’e törenle gönderdi. İdlip’te zor şartlar altında bulunan insanların kış aylarını rahat geçirebilmeleri için kalın kıyafetler, farklı çeşitte giyim eşyaları, ayakkabı, bot, mont tarzında koruyucu giyim kuşam malzemelerinin toplandığı kampanya kapsamında toplanan yardımlar Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatları ile Türk Kızılayı işbirliği ve koordinasyonuyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere uğurlandı.

TIR İDLİB’E UĞURLADI

“Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” mottosuyla yürütülen sosyal projenin kapanış programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Av. Tayfun Boda, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve belediye meclis üyeleri katıldı. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’nun da canlı yayınla bağlandığı kapanış programında 81 ili kapsayan yardım projesi çerçevesinde toplanan yardımlar İskenderun Gençlik Merkezi koordinasyonunda ilçe protokolü, gençlik merkezi personelleri ve gönüllü gençler tarafından Türk Kızılayı Yardım Tırına yüklenerek, İdlib’e uğurlandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.